Žurka povodom noći veštica & nedelja duha 2023

Home >Events >Žurka povodom noći veštica & nedelja duha 2023

Krajem oktobra meseca u našoj internacionacionalnoj školi se održala posebna nedelja za sve nas – nedelja duha, deo nedelje duha je i bila žurka povodom noći veštica.

Tokom ove nedelje slavili smo raznolikost i drugarstvo. Svaki dan u toku duhovne nedelje imao je različitu temu. Prvi dan učenici su imali zadatak da dođu u školu identično obučeni kao i njihovi drugari, ovaj dan je bio pravi blizanački dan.

Zatim je došao i dan lude kose. Svaki učenik je imao zadatak da dođe u školu sa kreativnom i zanimljivom frizurom. Na ovaj način smo podstakli kreativnost naših učenika. Najbitnije od svega učenici su se sjajno proveli.

Da li ste se ikad zapitali kako bi bilo dobro provesti ceo dan u pidžami? Sreda je bila dan rezervisan za ceo dan u pidžami. Ovo je bio dan udobne odeće. Učenici su uživali.

Kako smo se bližili kraju nedelje postalo je sve zanimljivije. U četvrtak je bio dan posvećen knjigama. Učenici su imali priliku da posete sajam knjiga i nadograde svoje znanje o raznim knjigama i nauče nove informacije.

Došao je i dugo očekivani dan – žurka povodom noći veštica. Žurka povodom noći veštica je jedan od omiljenih događaja za naše učenike. Svako od njih je imao mogućnost da svoju maštu i kreativnost dovede do maksimalnog nivoa i pokaže svoju osobenost.

Nedelja duha i žurka povodom noći veštica je savršeno protekla i jedva čekamo sledeću.

  Detalji o detetu:

  Datum rođenja:
  Kontakt informacije:

  Majka  Otac  Hobiji i ostala interesovanja deteta

  Moje dete (čekirajte kvadratić ako važe sledeće izjave):

  Može da drži olovku / hemijsku / makazeZna da izbroji do 10 (da izgovori)Ima dobru koordinaciju (hodanje, trčanje, skakanje, penjanje)

  Pravilno drži posuđePrijateljski je nastrojeno prema novim ljudima

  Kako ste čuli za nas?

  InstagramFacebook stranicaGoogle pretragaPreporuka prijatelja / roditeljaDrugo

   Child's details:

   Date of birth:
   Contact:

   Mother   Father   My Child's Hobbies and Interests

   My Child (tick the box if it appllies):

   Can hold a pencil/pen/scissiorsKnows numbers to 10 (speaking)Has good coordination (walking, running, hopping, climbing)

   Holds utensils properlyIs friendly towards new people

   How did you hear about us?

   InstagramFacebook PageGoogle SearchRecommendation from a Friend/current/previous ParentOther