Zimski koncert 2023

Home >Events >Zimski koncert 2023

Tradicionalno , naša škola je organizovala zimski koncert u Madlenianumu, čime smo proslavili završetak 2023. godine. Ove godine zimski koncert je bio u drugačijem formatu, ideja je bila da napravimo neku vrstu takmičenja po uzoru na emisiju ’’Ja imam talenat’’. Sastavni deo takmičenja je bio i žiri.

Brook Hill ima talenat je počeo sa izvedom naših učenika iz osnovne škole. Naše posvećene učiteljice nedeljama unazad su pripremale sa učenicima njihove scenske nastupe. Učenici osnovne škole su otpevali prelepe pesme kao što su ’’Christmas All over the world’’, ’’The top of the tree’’ kao i mnoge druge. Možemo se pohvaliti da imamo učenike koji sviraju i muzičke instrumente kao što su klavir i čelo – oni su zasebno nastupili.

Takmičenje je nastavljeno sa talentovanim i harizmatičnim učenicima srednje škole. Razne pesme su otpevane, uključujući i čuvene ’’All I want for Christmas’’, ’’Jingle Bell Rock’’,’’ Last Christmas’’ itd. Pored talentovanih učenika koji su horski pevali poznate praznične pesme, na scenu su izašli učenici srednje škole koji su odsvirali numere na klaviru, čelu, violini, gitari. Za kraj smo imali priliku da prisustvujemo sjajnoj dramskoj izvedi ’’Noć pre Božića’’.

Na ovom koncertu nije bilo pobednika, svi su bili najbolji. Najbitnije je da su se učenici sjajno proveli kao i roditelji koji su imali priliku da vide nastupe svoje dece i uživaju u vremenu provedenom na koncertu.

  Detalji o detetu:

  Datum rođenja:
  Kontakt informacije:

  Majka  Otac  Hobiji i ostala interesovanja deteta

  Moje dete (čekirajte kvadratić ako važe sledeće izjave):

  Može da drži olovku / hemijsku / makazeZna da izbroji do 10 (da izgovori)Ima dobru koordinaciju (hodanje, trčanje, skakanje, penjanje)

  Pravilno drži posuđePrijateljski je nastrojeno prema novim ljudima

  Kako ste čuli za nas?

  InstagramFacebook stranicaGoogle pretragaPreporuka prijatelja / roditeljaDrugo

   Child's details:

   Date of birth:
   Contact:

   Mother   Father   My Child's Hobbies and Interests

   My Child (tick the box if it appllies):

   Can hold a pencil/pen/scissiorsKnows numbers to 10 (speaking)Has good coordination (walking, running, hopping, climbing)

   Holds utensils properlyIs friendly towards new people

   How did you hear about us?

   InstagramFacebook PageGoogle SearchRecommendation from a Friend/current/previous ParentOther